Online, Tips

Höstens modenyheter 2021

Det är ändå något visst med när en säsong går över i en annan, och kanske speciellt när sommaren går över i höst. Det blir en känsla av nystart, känner jag i alla fall. När den höga luften kommer i augusti börjar man längta från den ljuva och tunna sommarklänningarna, in till höstgarderoben. Höstens härliga stickade plagg, boots och dova färger.

Färger

Varje modesäsong har sina kännetecken. Hösten 2021 utgör inget undantag, utan även här kan man se vissa trender, men också plagg och färger som hänger sig kvar från sommaren. I höstens mode kan vi se chokladbrunt som möter sommarens rosa. En rutig kjol som möter lindblomsgrönt. Som alltid finns jeans kvar i modet även denna höst. Om du blir nyfiken på att se mer av höstens modefärger och plagg så finns mycket att finna hos mandel design.

Sommaren möter höst

Det kan ju också vara så att du inte känner att du vill lämna sommaren bakom dig riktigt än. Då är ett tips att låta sommarens garderob möta höstens plagg och smyga in hösten. Använd den blommiga klänningen kombinerat med den stickade tröjan och de grova bootsen, eller bär polotröjan under klänningen med tunna axelband. På så sätt använder vi det vi redan har i garderoben längre, vilket också blir mer hållbart för miljön.

Du kanske också gillar…