Tips

Skaffa större whiteboard till företagets mötesrum

Gemenskap är viktigare än någonsin och med tiden har också möjligheterna att mötas blivit fler i takt med tekniken. Samtidigt kvarstår det fysiska rummet, alltid redo att välkomna oss såväl på länk som när vi äntligen får träffas igen. För att få överblick på mötet finns bland annat whiteboards att handla här.

Även om tekniken är bättre nu än tidigare kommer mötesdeltagarna tacka dig som håller i mötet om du har stora ytor att dela informationen på. En stor whiteboard gör det dessutom möjligt att både visa projektioner. Dekan du rita på direkt, eller ha en presentation bredvid där du skriver upp det ni pratar om.

När världar möts

Hybridmöten blir också allt vanligare där vissa deltagare sitter och är fysiskt närvarande, medan andra deltar via videolänk. Det är ett väldigt smidigt sätt att kunna samarbeta över långa avstånd, utan att behöva belasta miljön med långa och frekventa resor med flyg eller bil.

De som deltar på distans kommer också ha nytta av att du har stora ytor, eftersom det blir lättare att se det som blir presenterat på datorskärmen. Glöm bara inte att ha avsedda pennor nära till hands och spritpennorna bör du ha inlåsta i ett annat rum.

Du kanske också gillar…