Tips

Smart och snygg förvaring

Det finns ingenting som heter ”för mycket förvaring”. Men många gånger är det redan fullt i alla lådor och garderober, så vad gör man då? Att ställa sakerna mitt på golvet är ju inget alternativ.

Först och främst kan det ju vara en bra idé att kolla igenom sina saker och se om man faktiskt behöver behålla allting. 8 av 10 personer i norden tycker att de har onödigt mycket saker, så det är stor chans att du kan må gott av att göra dig av med lite saker. Har du ändå för mycket prylar, var bara lugn. Det finns lösningar.

Använd hyllor

Ett superbra alternativ är att utnyttja det vertikala utrymmet och använda sig av vägghyllor. Då slipper du kasta in alla prylar i garderoben där de sedan glöms bort. Då kan du dessutom kombinera förvaring och dekor och visa upp saker du är stolt över eller bara tycker är snygga. Det finns många sätt att få hyllorna att se riktigt snygga ut. Genast är ditt hem både praktiskt och snyggt. Har du inga hyllor hemma, eller har du tröttnat på de du har? Du kan skaffa några snygga hyllor genom att klicka dig vidare här. Det finns flera modeller och färger att välja på för att passa perfekt i just ditt hem.

Du kanske också gillar…